امروزه بسیاری از مسافران اجاره آپارتمان مبله تهران را در الویت قرار می دهند. خوانندگان گرامی می توانند برای سهولت در اجاره آپارتمان مبله تهران با ما تماس بگیرند.

با وجود مخالفت های زیاد افرادی چون احمد فرهادی، میمندی نژاد و عبدالله ریاضی دو دانشکده به جذب دانشجو پرداخت. در این مرحله دانشگاه ملی یا شهید بهشتی فعلی تعدادی حدود ۲۰۰ دانشجو را پذیرفت. شروع کار و فعالیت این دانشگاه از تاریخ ۲ مهر ۱۳۳۹ که ابتدا در یک ساختمان اجاره ای نزدیک دوراهی یوسف آباد بود شروع شد.

افتتاحیه ی این دانشگاه که با حضور شاه و فرح بود در تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۳۹ انجام شد. منبع اصلی درآمد دانشگاه بهشتی یا ملی سابق شهریه ای بود که توسط دانشجویان به دانشگاه پرداخت می شد که البته کمک های دولتی نیز از منابع تامین درآمد به حساب می آمدند.

به دلیل محدودیت و کوچک بودن ساختمان دانشگاه و همچنین موقعیت جغرافیایی نه چندان مناسب آن، شاه بعد از چند سال موافقت کرد که یک میلیون و پانصد هزار متر از زمین های سعادت آباد به این دانشگاه تعلق گیرد که البته برای این امر، دستور حسن ارسنجانی نیز موثر واقع شد. علاوه بر زمین یاد شده، ۱۰ هزار متر از زمین های بالای میدان ونک و ۷۰ هزار متر از زمین های خالصه مجاور اوین درکه برای اجرای ساختمان دانشگاه ملی در نظر گرفته شد.

ایران ماوا با اجاره آپارتمان مبله تهران همراه شماست. مراسم کلنگ زنی شروع عملیات این دانشگاه با حضور افرادی چون فرح، علی شیخ الاسلام، انوشیروان پویان، هوشنگ نهاوندی و تعدادی دیگر از اشخاص علمی در منطقه ی بالای اوین درکه برگزار شد.

شیخ الاسلام که بنای دانشگاه بهشتی را بنیان نهاد کسانی را که در دانشگاه های آمریکا تحصیل کرده بودند را به تدریج به دانشگاه کشانید و آنها را اعضای هیات علمی قرار داد. دانشگاه بهشتی به دلیل سنگین بودن شهریه های دانشگاهی دارای متقاضیانی متمکن از نظر مالی بود. دانشگاه ملی جامعه جدیدی از طبقه ی ان زمان را تشکیل می داد. یکی از اهداف شیخ السلام این بود که بخشی از جامعه ی نخبگان ایرانی را که بسیاری از ان ها از طبقه ی متوسط بوده اند را به آنجا بکشاند.

در سال ۱۳۴۲ نیز حسنعلی منصور یک کانون مترقی تشکیل داد که از قبل برنامه ریزی علمی،فرهنگی شده بود.

مدت ریاست شیخ الاسلام ۵ سال به طول انجامید که به ترتیب در سالهای ۱۳۴۰، ۱۳۴۱، ۱۳۴۲، ۱۳۴۴ دانشکده های پزشکی، زبان های خارجی، علوم و دندانپزشکی راه انداز شد. لازمبه ذکر است که دانشگاه اقتصاد و معماری از قبل تشکیل شده بود. بعد از شیخ الاسلام به ترتیب عبدالعلی جهانشاهی، علی اکبر بینا، محمد علی مجتهدی، انوشیروان پویان، احمد هوشنگ شریفی، عباس صفویان و  احمد قرشیریاست ریاست دانشگاه ملی را بر عهده گرفتند.

دانشکده ی حقوق در زمان بینا تاسیس شد. محد علی که در بالا به نامش اشاره شد موسس دانشگاه صنعتی شریف می باشد. در زمان ریاست افراد نامبرده به جز دانشگاه حقوق و دانشگاه های تاسیس شده از سالهای ۴۰ تا ۴۴ دانشگاه علوم زمین و دانشکده جامع انفورماتیک و دانشکده روانشناسی تاسیس شدند.

روند عمومی شدن دانشگاه بهشتی زمانی اتفاق افتاد که دولت به پشتوانه ی درآمد های نفتی توان پرداخت شهریه به دانشگاه را پیدا کرد. از اینجا به بعد دانشگاه ها از حالتی که فقط اختصاص به سطوح مرفه جامعه داشتند در آمد و تبدیل به یک امر عمومی برای تمامی طبقات جامعه گردید. دانشگاه بهشتی از سال ۵۳ یعنی همان موقعی که تغییرات بسیار مهمی در آن رخ داد روش جذب متقاضی را تغییر داد و شروع به جذب دانشجو از طریق کنکور سراسری کرد

برای اجاره آپارتمان مبله تهران با ما در تماس باشید. پس از انقلاب اسلامی دانشگاه ملی از حالت غیر دولتی به دولتی در آمد و نام این نیز در سال ۱۳۶۲ با موافقت ستاد انقاب فرهنگی به شهید بهشتی تغییر پیدا کرد. تبدیل دانشکاه ملی به شهید بهشتی با تصویب قانون در شورای انقلاب صورت پذیرفت.

بر اسا نظام رتبه بندی QS دانشگاه بهشتی در سال های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی پس از دانشگاه های شریف،علم و صنعت، امیرکبیر و تهران در رتبه ی پنجم ملی قرار گرفت.

همچنین جزو ۸۰۰ الی ۱۰۰۰ دانشگاه برتر جهان نیز شد.

در زیر به چند مورد از نظام های رتبه بندی دانشگاه ها در سراسر جهان اشاره می کنیم و درباره ی جایگاه دانشگاه شهید بهشتی نیز توضیحاتی ارائه می کنیم:

بر اساس نظام تایمز نیز که در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ انجام شد دانشگاه شهید بهشتی توانست رتبه ی ۸۰۱ را کسب کند. در نظام رتبه بندی لایدن نیز ۱۴ دانشگاه ایرانی در بین ۷۵۰ دانشگاه برتر جهان مورد بررسی قرار گرفتند. نظام لایدن در کشور هلند انجام شد.  در سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ دانشگاه شهید بهشتی به ترتیب در رتبه های ۶۶۸ و ۵۸۴ قرار گرفت که این میزان رشد در میان دانشگاه های ایران بی نظیر است.

ایران ماوا مرکزی مطمئن برای اجاره آپارتمان مبله تهران در سفرهای شما به پایتخت.


منبع: www.iranmavaa.ir